Fotograaf | Fotograaf - Bedrijfsfotograaf - Portretfotograaf - Industriële fotograaf - Architectuurfotograaf - Fotografie - Leuven

zelfportret-1220.jpg

 

Jürgen Doom (1972) is freelance fotograaf, wijnliefhebber, reisfanaat en muziekadept.

Na zijn ingenieursstudies volgde hij avondschool fotografie aan de kunstacademie "De Lei" in Leuven en studeerde hij fotografie aan de technische hogeschool "Cape Peninsula University of Technology" in Zuid-Afrika.

Sinds 2005 werkt hij in België als freelance fotograaf in opdracht van een divers klantenbestand, gaande van eenmansbedrijven, over kleine en grote KMO's tot multinationals.  Een niet-beperkende lijst vindt u op de referentiepagina van zijn site.

Centraal in zijn fotografie staan de woorden kwaliteitservice en klantentevredenheid.

Kwaliteit wordt doorgetrokken op alle niveau's, gaande van het gebruik van op en top recent professioneel materiaal (camera, lenzen, hard- en software), maar ook door permanente bijscholing, waardoor de nieuwste technieken en trends in fotografie gevolgd worden.

Service, het codewoord in de hedendaagse professionele wereld. Kwalitatief werk gaat hand in hand met een goede communicatie met de klant, een correcte dienstverlening en de juiste nazorg.

Klantentevredenheid is dan uiteindelijk het resultaat van kwaliteitsvolle fotografie met een goede service.

Naast fotografie geeft Jürgen diverse workshops, zowel over digitale fotografie (basis/gevorderd) in het algemeen, als in het bijzonder over flitsfotografie. De workshops zijn steeds doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, waardoor het interessant is voor zowel de beginnende fotograaf als de gevorderde amateur.

De schaarse vrije tijd die er nog is wordt opgevuld met het bezoeken van diverse musea en tentoonstellingen (binnen en buiten het veld van de fotografie).

Jürgen woont met zijn vrouw Nele en kinderen Myrte en Johannes in de buurt van Leuven.